zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Zatarcie skazania

Wysłana - 09-10-2009, 09:34
Zygwa
Gość

Kilka lat temu miałem wyrok w zawieszeniu a teraz potrzebne jest mi zatarcie skazania ponieważ muszę przygotować papier, że jestem czysty. Tylko nie wiem gdzie trzeba się udać po takie zatarcie skazania ? Mam nadzieję że nie zajmuje to dużo czasu ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Najciekawsze tematy: Jakiego wyroku mogę się spodziewać ? pobicie, Marketingowa wpadka Gazpromu, Sposób na nieuczciwego dłużnika, sklep internetowy na allegro, najlepsza wirtualna giełda pw, Allegro - zwrot towaru, Działka budowlana ok 10 Ar, Konsekwencje podrobienia podpisu, Kredyt dla osoby w BiK, gra na giełdzie przez internet, uprawa borówki amerykańskiej, małżeństwo z obcokrajowcem z poza UE, poczta odmawia wydania listu poleconego, Biznes bez wykształcenia, jak działa agencja nieruchomości ?

All rights reserved oBiznes