zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Zarobki w Panoramie Firm

Wysłana - 04-21-2009, 07:20
bobasek
Gość

Dostałem ofertę pracy z firmy Panorama Firm i wszystko pięknie cacy tylko nie powiedzieli mi jakie są tam zarobki ? Może ktoś z was tam pracuje albo chociaż ma znajomego który pracuje dla PF i może wie coś więcej o zarobkach ?
Czy to są jakieś ściśle tajne dane że Pan mnie rekrutujący nie mógł mi o tym powiedzieć przy rekrutacji ?

Wysłana - 10-26-2009, 19:33
Niezarejestrowany
Gość

nikomu w eniro, czyli min. panoramie firm nie mowi sie na poczatku nic o zarobkach.
ale nie ma powodu do niepokoju
krzywdy tam nikomu nie robia a mozliwosci rozwju kariery w dziedzinie sprzedaży w tej firmie jest bardzo duza
jezeli startujesz ze stanowiska telemarketera tez nie bedziesz plakac
przy pewnym wysilku i o ile sie nadajesz do takiej pracy to spokojnie zarobisz 2000 netto
jesli slabo Ci pojdzie to podstawe i do widzenia niestety
tam sie nikt nie bawi w druga szanser
jest wielu chetnych ktorym mozna dac tylko jedna
i to trzeba niestety zrozumiec i uszanowac
pozdr

Wysłana - 10-26-2009, 19:56
Niezarejestrowany
Gość

zartowalem
tak na prawde to ta praca jest straszna
jesli ktos mlubi wyscigi i patrzeni na wielka tablice wynikow to prosze bardzo
mnie to nie kreci i ni emam zamiaru byc czyims rekwizytem do wyżywania sie. praca tam jest podla
kierownik czy koordynator grupy jest strasznie wredny
potrafi pojechac czlowiekowi tak ze mu w piety pojdzie. sam jako nie lubiacy byc objezdzanym zjechalem go za co zostalem dyscyplinarnie zwolniony rzekomo za nie wykonywanie polecen przelozonego.
co gorsza dostalem jeszcze fakture do zaplaty za szkolenie z warszawy bo pracowalem 2 miesiace i jesli mnie zwolnia to amja prawo ponoc o zwrot kosztow szkolenia pracownika. nie zgodzilem sie i sprawa ma byc skierowana do firmy windykacyjnej ktorą mi grozono ze naliczy sobie koszty i odsetki ktore znacznie zwieksza sume do zaplaty.
poki co czekam na ich ostateczne posuniecie. jesli cos pojdzie nie tak to pojde z tym do sadu i niech sie ciagnie sprawa.
bo niby jak firma zewnetrzna od windykacji mialaby mi nakazac splate czegokolwiek bez wyroku sadowego o nakazie zwrotu tych kosztow jako naleznego zobowiazania wynikajacego z umowy a raczej aneksu do niej ktorego kopii nie posiadam i nie przypominam sobie o jego podpisaniu a pamiec do takich spraw mam dobra.
a nawet jesli to trzeba by sie bylo zastanowic czy takie postanowienia w umowach o prace sa dozwolone i czy nie sa to czynnosci prawnie zakazane.
w koncu firma prowadzila dosc dlugi proces rekrutacji i sama zdecydowala sie na wspolprace ze mna i inwestowane w moja osobe. jesli sami graliby fair play to pracowalbym tam do dzis a nie zastanawial czym nowym mnie teraz zaskocza.
pozdrawiam i odradzam pf(eniro)

Wysłana - 10-27-2009, 08:58
majkiT
Senior Member

A na czym dokładnie ta praca ma polegać ? U mnie w mieście właśnie poszukują kogoś takiego i mam nadzieje, że nie będzie to strasznie ciężka robota.

Wysłana - 04-21-2010, 11:49
YareckiMarek
Gość

Facet wcześniej CI opisal jak u niego to wyglądało to może faktycznie lepiej sobie dać spokój z tym, aby uderzać do tej Panoramy Firm, co ?

Wysłana - 08-27-2010, 13:28
w Eniro
Gość

od maja szukałem pracy i wszystko to szło bez efektu. składałem naprawdę wszędzie, nawet na stanowisko kierownika w supermarkecie. widać, że jest kryzys. w końcu odezwali się do mnie z eniro, prosili, żebym poczytał przed przyjściem o firmie na ich stronach internetowych. przed rozmową kwalifikacyjną byłem jeszcze na www.praca.eniro.pl/blog i mniej więcej wiedziałem wtedy o tym jak funkcjonuje ich firma od środka. po rozmowie zaprosili mnie na szkolenia i pracuje już dobry miesiąc i na razie zarabiam 2,5 tysiąca, nie jest ot może jakoś dużo jak na warszawę. poza tym sporo się można nauczyć. współczuję tym, którzy może trafili na złych supervisorów.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum