zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Wyrejestrowanie z Urzędu Pracy

Wysłana - 01-11-2010, 07:10
Aginek
Gość

Cześć !

Nie dawno przeniosłem się do innego miasta i chyba na stałe będę chciał tutaj zamieszkać. W takim razie pomyślałem, że dobrze by było wyrejestrować się z Urzędu Pracy w którym byłem. Czy ktoś z was już wyrejestrował się ze swojego urzędu pracy ? jak to powinno się robić aby nie było żadnych problemów ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
wyrejestrowanie samochodu
kuba
Po godzinach
wyrejestrowanie auta
dzyncelek

Najciekawsze tematy: sprzedaż biletów lotniczych, Cofnięty licznik auta, Jaka kara za jazdę po pijaku ?, wniosek o dowód osobisty przed urodzinami, Prawa kobiet w ciąży, Własna firma po studiach, kupno ziemi rolnej, Jazda bez dokumentów, agencja pracy za granicą, odszkodowanie za złamany nos, dieta za wyjazdy zagraniczne dla kierowcy, jak podlaczyc sluchawki do kompa, Zrzeczenie się prawa współwłasności samochodu, dofinansowania dla małej firmy, ZUS RMUA Raport miesięczny

All rights reserved oBiznes