zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

wypowiedzenie umowy zlecenia

Wysłana - 02-26-2009, 17:06
Szef
Gość

Witam. mam jednego pracownika, któego zatrudniam na umowę zlecenie. niestety, ostatnio jestem z niego bardzo neizadowolony. Chyba będę musiał mu podziękować. I tutaj pojawia się moje pytanie - jak napisać wypowiedzenie umowy zlecenia? z góry dzięki!

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Praca
Druk umowy zlecenia
Szuks
Po godzinach
wypowiedzenie umowy oc
majk

Najciekawsze tematy: Giełda zakładów bukmacherskich - zarobek, Firma z wypożyczalnią skuterów, Sklep w wieku 18 lat, przedawnienie sprawy sądowej, umowa o zrzeczenie się praw autorskich, skuteczna promocja strony, GPW - Literatura, Rozysłanie nagich zdjęć, Malowanie ścian, ubezpieczenie umowa o dzieło, najlepsze ubezpieczenie mieszkania, Zanim rzucisz pracę - Robert Kiyosaki, sprzedaż tytoniu na allegro, Staż zawodowy rezygnacja, przelewy z mbanku do innych banków

All rights reserved oBiznes