zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

szpagat turecki

Wysłana - 05-04-2009, 10:09
leok
Gość

mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest ten cały szpagat turecki i na czym on dokładniej polega ? umiem robić normalny szpagat i chciałbym się nauczyć robić ten szpagat turecki tylko nie wiem jak się do tego w ogóle zabrać ? W jaki sposób się go prawidłowo wykonuje ?

Wysłana - 11-03-2009, 14:56
Niezarejestrowany
Gość

turecki szpagat to ten prawdziwy -poprzeczny palce skierowane do góry

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
Ćwiczenia na szpagat
szpenio
Po godzinach
trening (zrób szpagat):d
Jerz16
Po godzinach
Nauka - szpagat turecki
Jojo
Po godzinach
Szpagat w krótkim czasie.
Gromoz

Najciekawsze tematy: rozplanowanie zakładania firmy, Kobieca blielizna, Umowa współpracy firm, BPH lokata 10-dniowa, zakładanie firmy w Niemczech, zakładanie sklepu spożywczego, kutas to ten kto to zrobil, Zwrot VAT za materiały budowlane, dotacje na prawo jazdy, renta rodzinna od pracodawcy, allegro i wysyłanie paczki, Sklep kosmetyczno-chemiczny, Umowa przedwstępna o współpracy, Używane opony z Niemiec, ceny usług geodezyjnych

All rights reserved oBiznes