zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Sole - chemia

Wysłana - 02-25-2009, 15:29
Wilku
Gość

Witam! Pani na chemii kazała mi zrobić porządną charakterystykę soli. Mam scharakteryzować poszczególne sole. Czy ktoś z was mógłby mi polecić jakąs książkę, w której by to było od a do z opisane? będe wdzięczny! ;) każda ocena się liczy.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
Alkohole chemia
Rzo
Po godzinach
Chemia testy maturalne
Madzix
Po godzinach
Testy chemia
Gareen
Po godzinach
Chemia - aspartam
reklam
Po godzinach
chemia testy
jareczek

Najciekawsze tematy: badanie kontrolne a dzień wolnego, jak wypromować strone ?, Jak zrobić pieczątkę firmową ?, Opał z osadów ściekowych, Odprawa pieniężna ile ?, Notowania w czasie rzeczywistym, Import Laptopów z USA, Księgowość w firmie, dotacja dla studenta dziennego, sprzedawanie gazet na ulicy, przekształcenie działki rolnej w budowlaną, immulina, Sklep kosmetyczno-chemiczny, mini bar jakie koszty ?, stacja lpg

All rights reserved oBiznes