Domowe sposoby istnieją ale można przez nie telefon sobie rozwalić więc lepiej wybierz się do serwisu telefonów i będziesz pewny że wszystko okej zostanie zrobione.
nie próbujcie sobie zdejmować sami simlocka z E50 bo ja tak robiłem i tylko telefon mi się rozwalił musiałem z nim i tak lecieć to serwisu
trzeba umieć kochać życie :)
samemu takze mozna zdejmowac sim locka z nokia e50 tylko trzeba mieć kody do tego telefonu
tak ale te kody trzeba wykupić w serwisie ponieważ sam nigdy chyba nie wygenerujesz prawidłowo kodu do odblokowania simlocka
|
|
Witam. Chciałbym ściagnąć simlock z mojej noki e50. Czy są do tego jakieś programy? czy może muszę sie udać do sklepu i zapłacić za to kupę pieniedzy?> jeśli są jakieś "domowe" sposóby na ściagnięcie simlocka Z NOKI e50 to proszę podajcie. Z góry dzięki.
|
|