zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Ratownik medyczny praca

Wysłana - 03-31-2010, 14:00
wettak
Gość

Jak dokładniej wygląda praca ratownika medycznego ? Moja rodzina namawia mnie aby poszedł na studia związane z ratownictwem medycznym ale sam za bardzo nie wiem czego się spodziewać po takich studiach, a później czego się spodziewać po samej pracy. Czy ratownik medyczny sam musi leczyć pacjentów podczas akcji ratowania ? czy moim zadaniem tylko będzie dowieść klienta ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Praca
Grecja Praca
Blazni
Praca
Praca w radiu
Szuju
Praca
Praca od 16
Wastae
Praca
Praca fizyczna
dawid
Po godzinach
Praca w CCC
nabadan

Najciekawsze tematy: Cropp Town franczyza, prywatne biura kredytowe, Podatkowa księga przychodów i rozchodów, Usługi finansowe pożyczki i kredyty, Allegro - zwrot towaru, Koszty zatowarowania sklep z obuwiem, Który bank do kredytu ?, Mały kapitał na interes, OC a tablice niemieckie, Ratownik medyczny praca, automatyczne przedłużanie OC, umowa z Cyfrowy Polsat, Zmiana rozwiązania umowy o pracę, zakładanie firmy kurierskiej, umorzenie postepowania egzekucyjnego

All rights reserved oBiznes