Zajmowałem się pracami chałupniczymi i powiem wam z ręką na sercu, że jak macie inne wyjśćie to nie bierzcie się za to nawet, bo to wielka męka.
To jak masz gdzieś firmę, która zajmuje się pracami chałupniczymi i wiesz jak do tego podejść to jasne, że spróbuj a może Ci się akurat tego typu praca spodoba ?
|
Zajmowałem się pracami chałupniczymi i powiem wam z ręką na sercu, że jak macie inne wyjśćie to nie bierzcie się za to nawet, bo to wielka męka.
|
Jest masa różnych prac tego typu ale najlepiej jak mnie się wydaje jest najpierw zorientować się na czym to polega i zasięgnąć opini od tych osób które mieli już tego typu pracami jak i z firmami czy też osobami oferującymi takie i tym podobne zajęcia.Mam tu na myśli między innymi o wiarygodność.
Co sądzicię o tym?
Firma zajmująca się badaniami rynku z USA poszukuje użytkowników Internetu, którzy chcą zarabiać na testowaniu stron internetowych ,podając krótkie opinie. Można tak zarobić nawet do kilkuset USD za miesiąc poświęcając od 1 do 10 godzin tygodniowo. Szczegóły na stronie.
TU link
Co sądzicię o tym?
Firma zajmująca się badaniami rynku z USA poszukuje użytkowników Internetu, którzy chcą zarabiać na testowaniu stron internetowych ,podając krótkie opinie. Można tak zarobić nawet do kilkuset USD za miesiąc poświęcając od 1 do 10 godzin tygodniowo. Szczegóły na stronie.
TU link
Pozdrawiam.
|