Kolo gdybym ja miał takie możliwosci ani minutki bym sie nie zastanawiał Ci kierowcy sa godni podziwu Bodzio
Sam GPS raczej na tirach nie pomoże co ? Cały czas podziwiam tych ludzi którzy jeżdżą przez całą Europę takimi wielkimi samochodami
koleg radze nabrac doświadczenia bo to nie osobówka jak sie pomylisz to na drodze moze byc nieciekawie ja zanim wsiadłem za kółko "TIRA" to przez 1,5 roku jeżdziłem po kraju busikiem i uważam że to mi bardzo pomogło a tak nawiasem muwiac to ciezki kawałek chleba 3tygodnie poza domem a kasa wcale nie taka duża a GPS jest dobry jak choc trochę znasz już drogi a na międzynarodówkę na początek to podwójna obsada tak Ci bedzie łatwiej obcykac sie z tematem
Drajwer a zawsze chciałam wiedzieć z ciekawości, czy faktycznie faceci co jeżdżą tirami tak strasznie rzadko się myją ? :D sorki za bezpośrednie pytanie, ale taki stereotyp jest ;)
|
Drajwer a zawsze chciałam wiedzieć z ciekawości, czy faktycznie faceci co jeżdżą tirami tak strasznie rzadko się myją ? :D sorki za bezpośrednie pytanie, ale taki stereotyp jest ;)
|
Nie daję numerów telefonów przez internet :P
Stereotyp jest taki, bo około 10 lat temu tirami jeździły właśnie same takie osoby ;)
Może i faktycznie rację ma fatek, że kilka lat temu to kierowca tira nie był za bardzo popularnym zawodem i brali do tej roboty różnych typów.