zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

poświadczenie bezpieczeństwa

Wysłana - 01-30-2010, 17:53
Hebazzo
Gość

Na czym polega to całe poświadczenie bezpieczeństwa podczas brania kredytu ? W chwili gdy będę chciał brać kredyt i nie będę miał wysokich zarobków to koniecznie będzie mi potrzebny ktoś aby za mnie poświadczył, aby instytucja która mi wydała kredyt było bezpieczna, o to w tym chodzi ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:

Najciekawsze tematy: Jak złomować samochód ?, nasza klasa ochrona wizerunku, Podatkowa księga przychodów i rozchodów, Pozew o zapłatę, Do kiedy płaci się ZUS, Wystawianie faktur VAT, Wniosek o przyznanie mieszkania, Myjnia samochodowa, Rozwiązanie umowy przez pracownika, gabinet kosmetyczny wybór reklamy, wymiana towaru na nowy bez podania przyczyny, Odwołanie od decyzji Uczelni, Biuro kredytowe jak pozyskać klienta ?, Rozwiazanie umowy z tp(neostrada), Dom spokojnej starości

All rights reserved oBiznes