zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

otwieram pub

Wysłana - 03-13-2010, 12:04
Tentyp1
Gość

Już postanowiłem i nawet wykupiłem do tego odpowiedni budynek. Za kilka miesięcy otwieram pub, ale nie wiem jak zadbać o to aby byl on znany w cały mieście ? Sprawdzałem kilka metod kampanii reklamowych, ale żadna szczególnie mi się nie spodobała.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Prowadzenie firmy
ile kosztuje własny pub ?
Sajkom
Prowadzenie firmy
Otwieram bar gastronomiczny
Gaster2

Najciekawsze tematy: Help, zmiana w księdze wieczystej, oprogramowanie w firmie, Kursy koparko-ładowarki i wózki widłowe, usiłowanie wyłudzenia pieniędzy, kontrola ZUS na chorobowym, urząd pracy zapomniałem o terminie, chelsea, pomysł na stronę internetową, rekomendacje na giełdę, wirtualny ciucholand, Ile trzeba czekać na zwrot podatku ?, Wzor umowy ubezpieczenia, Sklep z odzieżą dla puszystych, pomysł na zysk 100 % ?

All rights reserved oBiznes