|
Witam szukam już dłuższy czas nieruchomości w bielsku chciałem skorzystać z usług jakiejś agencji sam nie jestem z bielska i nigdy z nimi nie współpracowałem. Ale znalazłem ostatnio niezłą ofertę Dom w Bielsku oferta nr. oferta BBC 4550. jak myślicie czy to dobra oferta? zresztą jakbyście mogli mi coś powiedzieć o samej agencji też byłbym wdzięczny.
Dzięki |
Najlepiej to właśnie wszystko załatwiać przez agencję taka jest moja opinia. Wiele osób się z tym nie zgadza, ale jesteśmy pewni chociaż co kupujemy
adzia jak mozesz być pewna co kupujesz przez agencję ? przecież z tego co wiem to agencje starają się ludziom wciskać wszystko co tylko można :)
Ja korzystałem z agencji która oferuje domy bielsko i wyszedłem na tym dobrze. Za małe pieniądze kupiłem naprawdę fajny dom, w którym miło się mieszka. Kupując bez pośrednika musisz się sporo nabiegać żeby wszystko posprawdzać i najlepiej przyprowadzić kogoś, kto się zna na nieruchomościach.
|