zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Nieruchomość w Bielsku

Wysłana - 02-08-2010, 19:44
Jarek.T
Gość

Witam szukam już dłuższy czas nieruchomości w bielsku chciałem skorzystać z usług jakiejś agencji sam nie jestem z bielska i nigdy z nimi nie współpracowałem. Ale znalazłem ostatnio niezłą ofertę Dom w Bielsku oferta nr. oferta BBC 4550. jak myślicie czy to dobra oferta? zresztą jakbyście mogli mi coś powiedzieć o samej agencji też byłbym wdzięczny.
Dzięki

Wysłana - 02-14-2010, 17:27
norman
Junior Member

Post usunięty przez moderatora

Wysłana - 02-14-2010, 17:30
norman
Junior Member

Cytat:
Napisał Jarek.T Zobacz post
Witam szukam już dłuższy czas nieruchomości w bielsku chciałem skorzystać z usług jakiejś agencji sam nie jestem z bielska i nigdy z nimi nie współpracowałem. Ale znalazłem ostatnio niezłą ofertę Dom w Bielsku oferta nr. oferta BBC 4550. jak myślicie czy to dobra oferta? zresztą jakbyście mogli mi coś powiedzieć o samej agencji też byłbym wdzięczny.
Dzięki
Witam,

Może zdecydowałbyś się na dom pod Bielskiem. Moja znajoma sprzedaje dom w Brennie. Tu jest oferta i namiar Domy Bielsko. A o tamtej agencji nic niestety nie wiem. Spróbuję podpytać.

Wysłana - 03-13-2010, 15:12
Adzia1
Senior Member

Najlepiej to właśnie wszystko załatwiać przez agencję taka jest moja opinia. Wiele osób się z tym nie zgadza, ale jesteśmy pewni chociaż co kupujemy

Wysłana - 03-15-2010, 08:23
arczi74
Senior Member

adzia jak mozesz być pewna co kupujesz przez agencję ? przecież z tego co wiem to agencje starają się ludziom wciskać wszystko co tylko można :)

Wysłana - 03-18-2010, 13:48
Jarek.T
Gość

No to w końcu co robić ? kupować przez agencję mieszkanie ? Czy lepiej jest samemu szukać ? czy ktoś w końcu się zdecyduje ? bardzo proszę o porady !

Wysłana - 03-19-2010, 10:22
Asiula2
Senior Member

to tylko zależy od Ciebie czy wolisz zaufać agencji aby za Ciebie wybrała jakieś mieszkanie, czy wolisz szukać na własną rękę

Wysłana - 05-29-2010, 01:36
gegnarek
Junior Member

Ja korzystałem z agencji która oferuje domy bielsko i wyszedłem na tym dobrze. Za małe pieniądze kupiłem naprawdę fajny dom, w którym miło się mieszka. Kupując bez pośrednika musisz się sporo nabiegać żeby wszystko posprawdzać i najlepiej przyprowadzić kogoś, kto się zna na nieruchomościach.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum