zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

ksiega ginesa

Wysłana - 02-11-2009, 17:10
kama
Gość

Porozmawiajmy o księdze ginesa. Czy myślicie, że trudno jest znaleźć się w niej? że to naprawdę takie trudne rzeczy trzeba zrobić, żeby pobić jakiś rekord? a może jest w necie ksiega ginesa online? nie wiem, kurcze, a często ostatnio myślę nad tym, że fajnie by było coś takiego zrobić, żeby wszyscy Cię zapamiętali D: możecie mi podać link do księgi ginesa ?

Wysłana - 10-28-2009, 21:44
euxcizphs
Gość

Post usunięty przez moderatora

Wysłana - 10-30-2009, 09:32
Kajson69
Senior Member

Oczywiście że trudno jest się w niej znaleźć ! Musisz być osobą która szczególnie przejawia jakieś umiejętności których nie posiadają inni ludzie :)

Wysłana - 11-03-2009, 12:32
hokenrora
Gość

Post usunięty przez moderatora

Wysłana - 11-03-2009, 14:44
Killus91
Senior Member

Ja powinienem w niej być :D

Wysłana - 11-06-2009, 00:05
Ontoddere
Gość

The numbing of properly elderly sustenance presents not many problems, however, any remaining ATP accounted for right in the tissue during glacial wishes develop the muscle upon thawing resulting in a more unattractive product.
<a href="http://umuiaha.0rg.fr/lexapro-alcohol-side-effects.php">lexapro alcohol side effects soma</a>
You may bear unusually impressive figures stored in it.

Wysłana - 11-06-2009, 10:08
Ismena
Junior Member

nieraz oglądałam w tv program o rekordach ginessa i niektórzy ludzie to sa w stanie zrobić wszystko żeby tylko dostać się do tej księgi ;)

Wysłana - 11-06-2009, 11:52
Chipek9
Senior Member

No jeśli cżłowiek nie może się popisać niczym specjalnym to szuka okazji aby w jakiś sposób zabłysnąć w świecie

Wysłana - 11-06-2009, 12:48
Madzix
Senior Member

Księga ginesa na tym polega aby trafiali tam ludzie którzy właśnie nie są za bardzo znani. Mi się podoba ten pomysł, a wam ?

Wysłana - 11-06-2009, 17:09
Killus91
Senior Member

Mi tez , droga koleżanko :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Najciekawsze tematy: Działka budowlana ok 10 Ar, Raport o rynku kolejowym, Szkolenia dla kierowników, koniec umowy na czas określony, hurtownie po 4 zł, Staż z PUP a urlop ?, akcje agora, Bank pieniądze na start, Gildia, usiłowanie wyłudzenia pieniędzy, hodowla kóz, reklama dla firmy IT, uprawa borówki amerykańskiej, wykorzystanie nadgodzin, Opłaty za konta firmowe

All rights reserved oBiznes