zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Krzysztof Jackowski Jasnowidz

Wysłana - 03-01-2009, 22:53
Litek
Gość

Co sądzicie o panu Krzysztofie Jackowskiemu? No wiecie, o tym jasnowidzu? słyszałem, że jest on niezłym oszustem, a jakoś daje radę i robi na tym niezłą kasę... czy jest tu chociaż jedna osoba, której pan Jackowski pomógł? dopóki nie zobaczę dowodu, albo jakiejś wypowiedzi takiej osoby, to nie uwierzę...

Wysłana - 09-05-2009, 10:49
Niezarejestrowany
Gość

Jesli dla kogos setki odnalezionys cial nic nie znacza to ja juz nie wiem czego tu jeszcze potrzeba.Jakich dowodow?ok w jakis sposob ktos ma zdolnosci detek moze odnales 1,2 ale nie tyle.Jesli chodzi o mnie to jest on fenomenem i powinnismy bys dumni ze on wlasnie urodzil sie w polsce i jest polakiem.Uznalbym za zaszczyt moc kiedys z nim porozmawiac :).Interesuje sie parapsychologia i zapewne moglbym dowiedziec sie od pana Krzysztofa zeczy jakich nie jeden czlowiek przez cale zycie nie uslyszy.

Wysłana - 09-05-2009, 21:10
Niezarejestrowany
Gość

Pozdrawiam z Wesolej.Pomaga ludziom

Wysłana - 09-19-2009, 14:36
Niezarejestrowany
Gość

Korzystałam z usług pana Jackowskiego kiedy 27 sierpnia 2009 roku zaginęła moja chora na schizofrenię mama . Niestety niewiele dobrego mogę o nim powiedzieć.
Kontakt był dobry dopóki nie przesłałam mu rzeczy i zdjęcia mamy potrzebnych do wizji. Oczywiście załączyłam kwotę jaką zażądał za pomoc .Potem zaczęły się schody.
Czas płynął a termin wizji odkładano . Po naszych telefonach i prośbach pan Jackowski w końcu podał nam jedno miejsce gdzie mama miała być . Niestety poszukiwania na wskazanym terenie , przeprowadzone z udziałem straży , policji , mieszkańców i rodziny nie dały efektów.
Pan Jackowski zaś nie odbierał już od nas telefonów. Co ciekawe , kiedy zadzwonił do niego nasz znajomy z tel którego pan Jackowski nie znał , odebrał natychmiast. Wskazał dwa nowe miejsca do poszukiwań , które niestety pochłonęły tyko ogrom pracy poszukiwawczej wielu dobrych ludzi . nie muszę dodawać że poszukiwania nie dały efektu.

Moja mama nie żyje . Ciało odnaleziono w miejscu bardzo odległym od wskazywanych.
Pan Jackowski sprzedaje nadzieję oszukując ludzi będących w dramatycznej sytuacji życiowej.
Zależy mu tylko na pieniądzach. Jego wizje kosztowały o wiele więcej . Zmęczenie rzeszy wspaniałych ludzi, którzy w chaszczach i lasach , przy złej pogodzie te wskazane miejsca przeszukiwali.

Wysłana - 11-11-2009, 23:33
zorin
Gość

Farmazoniarz i tyle...Cwaniaczek jakich mało wciskąjący ludziom kity

Wysłana - 12-01-2009, 13:34
Niezarejestrowany
Gość

no za te "wizje" Jackowski powinien miec sprawy w sądach za wyłudzanie kasy i straszenie!!!!
wieloletni ALKOCHOLIK i leci jeszcze na psychotropach..!!!!!

Ludzie przeciez należałoby się zebrać i zrobić zbiorowa sprawe w sądzie i dobrze nagłośnić aby juz nikoga nie oszukiwał!!!!

UCIEKAJCIE OD krzysztofa jackowskiego DALEKO i SZYBKO !!!!

Wysłana - 12-01-2009, 13:35
Niezarejestrowany
Gość

a zarabia na tym i on i jego asystenci( tez psychiczni)

Wysłana - 12-18-2009, 23:06
Niezarejestrowany
Gość

przestraszne rzeczy piszecie o nim. pierwszy raz spotykam się z tak złym zdaniem o nim. Jest to prosty człowiek, ale nie sądzę zeby był oszustem. Sprawy jego wizji to delikatna temat, mówi to co widzi, co czuje. Nie zawsze musi to mieć związek z prawdą i rzeczywistością. to są nieodkryte pokłady ludzkich możliwości i tylko u nielicznych możemy to zaobserwować. On akurat coś na pewno w sobie ma. Inaczej nie doszedłby tak daleko. Prawda?

Wysłana - 03-07-2010, 10:49
Niezarejestrowany
Gość

Sam mam problem - ciężki problem i postanowiłem poszukać i tu i ówdzie pomocy. Gdzie sie nie zwrócisz tam wpłać 100, 200 .....zł to pomogę. Naciągaczy jest sporo. LUDZIE jedziecie np. na stację paliw to płacicie za zatankowane paliwo, zagra zespół muzyczny - płacicie za muzykę, jasnowidz przepowie -sprawdzi się to niech mu jeden z drugim zapłaci. A jeśli taki delikwent z góry woła kasę to OSZUST - zwykły i podły OSZUST który żeruje na cudzym nieszczęściu.
OPAMIĘTAJTA SIĘ LUDZISKA bo już nie wiem czy wy czy oni są głupsi.

Wysłana - 08-08-2010, 12:34
Niezarejestrowany
Gość

Byłam u Jackowskiego. Powiedział stek bzdur wyssanych z palca. Każde jego słowo to była bzdura. W sposób chyba wyjątkowy trafił kulą w płot, bo nawet z czystego przypadku, jeśli wymyślone brednie opowiadać , to chociaż w jednym punkcie, zupełnie losowo powinno się utrafić lub być blisko utrafienia. W moim przypadku była całowita odwrotność od stanu faktycznego KAŻDEGO twierdzenia Jackowskiego. Każdego bez wyjątku.
Że oszust i wyłudzacz, to nie mam już wątpliwości. U mnie dodatkowo nie miał farta, żeby choćby z przypadku cokolwiek utrafić.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum