zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Jak sie masturbowac?

Wysłana - 04-04-2009, 11:55
Girl
Gość

Cześć. Jestem Kasia i mam 14 lat. Jeszcze stanowczo za wcześnie, żeby kochać się z chłopakiem, dlatego chciałam was spytać jak sie masturbowac. Jakie znacie metody masturbacji? w jaki sposób? z jakimi przedmiotami? czy tylko palcami? a może czymś jeszcze? prosze, napiszcie mi jak się masturbować...

Wysłana - 04-22-2009, 14:33
Nie zarejestrowany
Gość

masuj sobie łechtaczke a drugim paluszkiem piersi az sie sutki zrobia twarde:)

Wysłana - 06-28-2009, 01:09
Niezarejestrowany
Gość

Pierwsza odpowiedź była bardzo rzeczowa. U Was najważniejszą rolę pełni jednak łechtaczka. Orgazm łechtaczkowy jest silniejszy niż pochwowy. Ale jeśli chcesz już coś sobie wkładać to albo palce, albo wibrator. Raczej nie stosuj do tego rzeczy codziennego użytku, bo się może dziwnie skończyć.

Wysłana - 07-07-2009, 21:25
Niezarejestrowany
Gość

Oo tak .. Moge Ci pokazać słonko jak się trzeba masturbować .
Marcheweczka i jedziesz kochana . Mrrr

Na samą myśl robi mi się gorąco w majteczkach :*

Wysłana - 07-10-2009, 17:42
Nieza-jebisty
Gość

Idioci, przecież dziewczyna się tylko zapytała ! Powinniście ją zrozumieć. Ja znam wiele osób które się masturbują i są od niej młodsze.!!
Wg. mnie powinnaś popytać trochę u starszych koleżanek :p

Wysłana - 07-11-2009, 18:27
Niezarejestrowany
Gość

najlepiej z chlopakiem ktury tesz sie masturbuje taki byl muj pierwszy raz ale mialam 16 lat
teraz to tylko paluszki

Wysłana - 07-15-2009, 11:32
Niezarejestrowany
Gość

Cześć Kasiu . Nie przejmuj się tymi ludźmi ... Oni Cię po prostu nie rozumieją . Ja jestem w twoim wieku ;))
Ja masturbuję się palcami . Nie jest mi nic potrzebne ;) Ale jak chcesz otrzymać suuper orgazm, to proponuję Ci masowanie łechtaczki ;P I najlepiej oglądaj przy tym jakieś niegrzeczne filmiki :)
Pozdrawiam Cię ^^

Wysłana - 07-18-2009, 20:52
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Girl Zobacz post
Cześć. Jestem Kasia i mam 14 lat. Jeszcze stanowczo za wcześnie, żeby kochać się z chłopakiem, dlatego chciałam was spytać jak sie masturbowac. Jakie znacie metody masturbacji? w jaki sposób? z jakimi przedmiotami? czy tylko palcami? a może czymś jeszcze? prosze, napiszcie mi jak się masturbować...
Ja to robię przed lustrem. Kładę się, rozkładam szeroko nogi i paluszkami pieszcze swoją łechtaczke. Widok ,okrej, oklejonej moimi soczkami muszelki, doprowadza mnie wtedy do ekstazy. Ponieważ nie jestem już dziewicą(mam jak ty 14 lat), to kiedy już jestem bardzo podniecona wkładam sobie do cipki ogórka i wtedy mam wspaniały orgazm. Pozdrawiam Ciebioe i życzę dużo przyjemności.Napisz mi jak możesz jak już próbowałaś. Ania

Wysłana - 07-19-2009, 17:29
Niezarejestrowany
Gość

Polecam masowanie łechtaczki przy oglądaniu odpowiednich filmów.
Mozesz jeszcze podczas brania prysznica nakierowac strumień na nią.

Wysłana - 07-23-2009, 00:11
Niezarejestrowany
Gość

Witam, najlepiej masować lechtaczke, mozna sie przy tym poruszac. dodatkowo piesc swoje piersi. mozesz stosowac do masowania lechtaczki jakis przedmiot (wibrator), ktorym piscisz swoja muszelke. pozdrawiam

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum