zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Interpretacja wiersza

Wysłana - 10-14-2009, 10:50
Akson
Gość

Siema! Potrzebna jest mi osoba która w miarę się zna na interpretacjach wiersza ? Mam kilka wierszy których muszę dokonać interpretacji i strasznie obawiam się tego, czy czasami nie będzie tak, że dokonam złej interpretacji a pani od polskiego będzie miała do mnie o to jakieś żale.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
interpretacja obrazów
Gratik
Po godzinach
chrystus miasta interpretacja
Bobik
Po godzinach
interpretacja badań
Sazni
Po godzinach
interpretacja wyników moczu
racho
Po godzinach
interpretacja obrazu
infgak

Najciekawsze tematy: Jak zrobić przez internet ?, Obraza na forum, zarabianie na grach online, Jak znaleźć bogatych klientów ?, Konsultant Klienta Biznesowego, prowadzenie sklepu odzieżowego, Pomysł na Biznes, samochód na wodę, Podatek liniowy, Lokata 12% Skok Piast, odbiór dowodu osobistego, Jak radzić sobie z prowadzeniem firmy ?, tragizm bohatera antycznego, Wzor pisania Apelu, Rozliczanie telefonów w firmie

All rights reserved oBiznes