zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Import z Ukrainy

Wysłana - 03-22-2010, 09:13
Trimek
Gość

Ostatnimi czasy dużo podróżuje po wschodnich sąsiadach i mam kilka znajomości np. na Ukrainie. Tak sobie pomyślałem czy z Ukrainy można zrobić jakiś sensowny import ? co takiego opłacało by sie do Polski ściągać z tamtego kraju, oczywiście oprócz alkoholu i papierosów chodzi o legalne rzeczy.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Prowadzenie firmy
Import towaru do Polski
Kahon
Prowadzenie firmy
Import z Chin
tedef9
Prowadzenie firmy
rtv import z USA
Bezczik
Prowadzenie firmy
Import części IT z Niemiec
Tisho
Prowadzenie firmy
Import z UK
dzigo

Najciekawsze tematy: odwołanie od wyroku (spadek), ból brzucha po stosunku pomocy, Balonowy fetysz?, zarobki stowarzyszenia, zagnięcie portfela z dokumentami, naprawa telefonu w ramach gwarancji, minimalny dochód na kredyt mieszkaniowy, Jakie są wymogi sanepidu ?, złomowanie samochodu brak OC, najszybsze przelewy, zatrudnienie osoby na emeryturze, Wypożyczalnia maszyn budowlanych, wybiórcza decyzja urzędnika, Chińskie telefony komórkowe, Jak napisać dobry biznes plan ?

All rights reserved oBiznes