zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

Firma jp

Wysłana - 05-16-2009, 21:31
Klan
Gość

Czy można kupić jakieś fajne spodenki z formy JP? Spotykam się póki co w większości z bluzami i koszulkami, a poszukuje dla mojego skarba fajnych spodenek z firmy właśnie jp bo lubi ciuchy z niej. Pomóżcie mi...urodziny ma już pod koniec maja :/

Wysłana - 10-14-2009, 13:27
Kasia1998
Senior Member

daj spokój jeszcze wam się nie znudziły te koszulki JP ? Dla mnie to jakieś jajka są, że niektóre chłopaki po 20 lat chcą ostro zgrywać gangsterów w takich koszulkach.

Wysłana - 10-15-2009, 17:04
go%u015Bka
Gość

to JP to już przeżarta sprawa.. dajcie spokój. jeżeli już to niech noszą to osoby które wiedzą co to znaczy i o co w tym wszystkim chodzi, a nie chłopaczki którzy zgrywają raperów i się w nich noszą, klną na policje a w rzeczywistości wsypali by każdego.

Wysłana - 10-16-2009, 16:05
jeden huj
Gość

wy pojebani jestescie?dziewczyna szuka poprostu spodenek dla chlopaka a wy co kurwa?skurwysyny wy najlepiej weicie o co chodzi w firmie!wszyscy kurwy tacy cwani jestescie a chlopaka nie znacie !jebac was kurwy i odpowiadajcie na pytania

Wysłana - 10-16-2009, 16:06
cwaniau
Gość

no kurwa tematy na rozmowe se robicie a na pytanie brak odpowiedzi..poszukaj na allegro ;)

Wysłana - 10-16-2009, 17:29
Kasia1998
Senior Member

Dajcie spokój ja się tylko pytam czy jeszcze nie minęła moda na koszulki oraz ciuchy JP

Wysłana - 10-16-2009, 21:46
Niezarejestrowany
Gość

patologia, potem sie ludzie dziwia czemu polska zacofana?

cale jp i reszta tych eloraperow to banda frajerow

Wysłana - 10-17-2009, 14:32
Niezarejestrowany
Gość

sam jesteś frajer a JP jest THE BEST

Wysłana - 10-31-2009, 09:12
Niezarejestrowany
Gość

hah dajcie sobie spokoj leszcze ... Co ty wiesz o rzeczach JP /go%u015Bka /? Wypowiadaj sie ale na tematy ktore ciebei dotycza bo z tego co widze to ty gowno wiesz!! Chlopaki nikogo nie wsypuja bo kazdy kto sprzedal to jebana pala wiec wez sie goń lestrzu takich jak ty szukaja na innych stronach internetowych .. wiec wez sie zawin na jaka strone i tam pisz co chcesz !! a stad WARA! jp%!!

Wysłana - 10-31-2009, 10:10
kondziuW
Senior Member

a dlaczego niby Ty go masz wyganiać z tego forum ? ja również nie przepadam za tą całą modą JP i innych akcjach co dzieciaki tylko na kasę naciąga się

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum