daj spokój jeszcze wam się nie znudziły te koszulki JP ? Dla mnie to jakieś jajka są, że niektóre chłopaki po 20 lat chcą ostro zgrywać gangsterów w takich koszulkach.
to JP to już przeżarta sprawa.. dajcie spokój. jeżeli już to niech noszą to osoby które wiedzą co to znaczy i o co w tym wszystkim chodzi, a nie chłopaczki którzy zgrywają raperów i się w nich noszą, klną na policje a w rzeczywistości wsypali by każdego.
wy pojebani jestescie?dziewczyna szuka poprostu spodenek dla chlopaka a wy co kurwa?skurwysyny wy najlepiej weicie o co chodzi w firmie!wszyscy kurwy tacy cwani jestescie a chlopaka nie znacie !jebac was kurwy i odpowiadajcie na pytania
no kurwa tematy na rozmowe se robicie a na pytanie brak odpowiedzi..poszukaj na allegro ;)
Dajcie spokój ja się tylko pytam czy jeszcze nie minęła moda na koszulki oraz ciuchy JP
patologia, potem sie ludzie dziwia czemu polska zacofana?
cale jp i reszta tych eloraperow to banda frajerow
hah dajcie sobie spokoj leszcze ... Co ty wiesz o rzeczach JP /go%u015Bka /? Wypowiadaj sie ale na tematy ktore ciebei dotycza bo z tego co widze to ty gowno wiesz!! Chlopaki nikogo nie wsypuja bo kazdy kto sprzedal to jebana pala wiec wez sie goń lestrzu takich jak ty szukaja na innych stronach internetowych .. wiec wez sie zawin na jaka strone i tam pisz co chcesz !! a stad WARA! jp%!!
a dlaczego niby Ty go masz wyganiać z tego forum ? ja również nie przepadam za tą całą modą JP i innych akcjach co dzieciaki tylko na kasę naciąga się
|