Również za wiele nie słyszałem o takim dysku, ale jak zamieściłem specyfikację to niby wszystko ładnie wygląda. Cena tak jak napisałeś bardzo porządna, tylko najbardziej niepokoi mnie to że ta firma jakaś mało znana. Chociaż do czego potrzebny jest Ci ten dysk zewnętrzny ?
No właśnie cena jest spoko, tylko nie słyszałem o tej firmie nigdzie. Dysk jak wiadomo potrzebny mi do gromadzenia filmów, muzy no i zdjęć. Moja kobieta jest "Wschodzącą gwiazdą" w tej dziedzinie :p .
Aha rozumiem, ale będziesz go narażał na jakieś wstrząsy itd ? Wspinaczki górskie, długie podróże w pociągach, czy tylko do znajomych i z powrotem ? :D bo to też jest ważne ;)
Co do firmy to postaram się zagadać ze znajomym który pracuje w sklepie komputerowym, ale to dopiero na wieczór ok ? :D
? na allegro jest tańszy jak coś ;)
a nie chciałbyś takiego dysku ?
http://www.allegro.pl/item786202470_...2_5_skora.html
ja dokladnie mam tego Samsung i ponad rok jestem zadowolony z niego
Znaczy na pewno nie będzie to robiło różnicy czy zakupisz dysk na allegro czy w sklepie internetowym. I tak masz gwarancję na te produkty ;) przecież dysk z wassermana po upadku tak samo by uległ awarii ?
Gratek nie Gracjan ;)
To ja chyba trafiłem na jakiegoś nieuczciwego sprzedawcę, bo poprzedni dysk z allegro nie mogłem zwrócić, a nie chciałem poruszać tej sprawy aż przez portal allegro. Dobrze że choć nie była to jakaś mega kwota i liczę że jak wróci mój znajomy z Anglii to mi go jednak przywróci do życia. Ale zanim to muszę mieć nowy.
Mówisz Samsung?? A jak wygląda jego specyfikacja, porównywalna do tego dysku z wasserman.pl? No i cena? Który konkretnie model byś polecił? Najwyżej poszukam gdzieś indziej. Na allegro to mogę kupić już teraz ca najwyżej myszkę;)
Ale Majdan to chciałeś na gwarancję zwrócić dysk który CI upadł ? czy jakiś poprzedni ?