zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

dowód tymczasowy

Wysłana - 02-10-2009, 10:22
gregor_s
Gość

Dowód tymczasowy mozna wyrobić dziecku, które nieukończyło 18. Czasami jest to bardzo przydatne.Aby wyrobic dowód tymczasowy potrzebna jest zgoda rodziców lub opiekunów dziecka. No i tu zaczyna się moje pytanie czy na taki dowód tymczasowy można podróżować normalnie poza granicami Polski co ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
dowód tymczasowy jak wyrobić
Heson
Po godzinach
meldunek tymczasowy
Hamshi
Po godzinach
dowód osobisty tymczasowy
Bua
Po godzinach
tymczasowy dowód osobisty
klient7

Najciekawsze tematy: Gospodartwo agroturystyczne, wybiórcza decyzja urzędnika, Odzież z USA, Omijanie Megavideo, opinie bank Nordea, Jak zarobić na programach partnerskich ?, nowy biznes jak dostać dotację, stacja kontroli pojazdów, artykuły dla kibiców, zmiana nazwy firmy, Zadania handlowca, najlepsze ubezpieczenie mieszkania, Czy OC byłego właściciela przechodzi na mnie ?, Sklep z odzieżą dla puszystych, W jakie akcje lub fundusze inwestować ?

All rights reserved oBiznes