zapomniałem hasła

Pozycjonowanie stron www Zwiększ zyski swojej firmy dzięki pozycjonowaniu w Google. Płatność tylko za efekty!

Projektowanie stron Kompleksowa realizacja projektów internetowych. CMS, Portale, Sklepy

długość fali - fizyka

Wysłana - 10-07-2009, 16:41
GrzesiekP
Gość

Z fizyki zawsze byłem kiepski i chyba już tak zostanie do końca. Chce tylko zdawać do następnych klas i to mi będzie wystarczało. Teraz mamy coś takiego na lekcjach jak długość fali, zupełnie nie rozumiem tego tematu. Pomyślałem, że może winternecie będzie na ten temat coś pisało ?

Wysłana - 01-02-2010, 13:48
Niezarejestrowany
Gość

..........

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
symbol fali
Niezarejestrowany
Po godzinach
fizyka
Niezarejestrowany
Po godzinach
Fizyka testy maturalne
Kajson69
Po godzinach
fizyka relatywistyczna
Sunik
Po godzinach
fizyka zadania
Usk

Najciekawsze tematy: świadczenia rodzinne, Malowanie ścian, Pyatnie z Geografii, marketing internetowy w wyszukiwarkach, zasiłek chorobowy a zasiłek dla bezrobotnych, opłata dodatkowa za parkowanie pojazdu, Kamizelka odblaskowa w samochodzie, na własną rękę czy franczyza ?, zarobki totalizatora, podatek rolny, sklep z luksusową odzieżą, licencja dla oprogramowania, najlepsze konto dla studenta, linki sponsorowane, Kalkulator kredytowy

All rights reserved oBiznes